060 32 62 842 SHOP@FTS.RS
BESPLATNA DOSTAVA za porudžbine preko 5000rsd

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA

Proizvode koje želite da poručite putem  Fanatik ribolov internet prodavnice, možete platiti na više načina:

 1. Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke
 2. Plaćanje poklon karticom (vaučerom)/e-vaučerom
 3. Plaćanje platnim karticama (online, tokom procesa kupovine na sajtu) 
 4. Plaćanje uplatnicom - elektronsko plaćanje

 

PLAĆANJE POUZEĆEM

Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste prethodno poručili putem našeg sajta www.fts.rs , plaćanje porudžbine se vrši gotovinom u dinarskoj valuti kuriru naše partnerske kurirske službe PostExpress koji Vam donosi pošiljku.

 

PLAĆANJE POKLON KARTICOM-VAUČEROM

Plaćanje poklon vaučerom iliti vaučerom možete izvršiti samo kao registrovani korisnik sa vašeg naloga. Tek kada ste prijavljeni na Vaš nalog, ukazuje Vam se opcija plaćanja vaučerom. Prilikom kreiranja Vaše porudžbine na našem sajtu www.fts.rs, bitno je da selektujete mogućnost plaćanja vaučerom i da u prazno navedeno polje unesete broj vaše poklon kartice koji se nalazi u dnu prednje strane Vaše poklon kartice, kao i sigurnosni kod za online kupovinu koji se takođe nalazi na poklon kartici. Klikom na dugne “UBACI VAUČER” sačuvaće se podaci u okviru Vaše porudžbenice.

 

Opciju plaćanja vaučerom birate prilikom popunjavanja Vaših podataka selektovanjem „Plaćanje vaučerom“ nakon čega u prazno polje morate uneti broj Vašeg vrednosnog vaučera i sigurnosni kod:

 

     

 

NAPOMENA: Vaučer koji ubacite u porudžbinu se ne naplaćuju automatski nakon potvrde porudžbine, već tek nakon odvajaja svih poručenih artikala, neposredno pre slanja online porudžbine.

 

Na taj način, Online služba koja obrađuje porudžbine, imaće sve neophodne podatke na osnovu kojih će uspešno obraditi i iskoristiti vrednost vaučera u odnosu na vrednost porudžbine.

Ukoliko vrednost vaučera pokriva vrednost kreirane porudžbine, nećete imati otkupninu prilikom isporuke Vaše porudžbine.

Ukoliko vrednost porudžbine prelazi preko vrednosti koja se nalazi u tom trenutku na Vašoj poklon kartici, razliku u vrednosti plaćate u gotovini, pouzećem kuriru naše partnerske kurirske službe PostExpress koji Vam donosi pošiljku.

Ukoliko prilikom preuzimanja pošiljke uočite neke nelogičnosti vezano za iznos plaćanja, a poručili ste koristeći uslugu kupovina poklon karticama, molimo kontaktirajte našu Online službu na telefon 060-32 62 842  ili pošaljite e-mail na shop@fts.rs sa navedenim nejasnoćama.

 

KUPOVINA PUTEM E-VAUČERA

Kao dodatnu pogodnost, našim kupcima smo obezbedili mogućnost kupovine i plaćanja putem E vaučera. Iskoristite sve prednosti elektronskih vaučera i olakšajte kupovinu u našoj Online prodavnici kao i u maloprodajnim objektima. Sve informacije kao i uputstvo možete videti OVDE

 

PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnom karticom. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu Raiffaisen banke koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

 

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke:

 1. Broj kartice
 2. Datum isteka
 3. CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice

 

Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke Intesa, a Internet trgovac nema uvid u  podatke koji se razmenjuju.

 

Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.

 

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko Fanatik ribolov internet prodavnice mora ispunjavati sledeće uslove:

 • Korisnik mora imati otvoren korisnički nalog na Fanatik ribolov internet portalu
 • Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini
 • Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje

 

   PLAĆANJE UPLATNICOM- ELEKTRONSKO PLAĆANJE

  Ukoliko želite, Vašu online porudžbinu možete platiti i putem uplatnice ili elektronskim plaćanjem. Selektovanjem  načina plaćanja “Na račun u banci- uplatnica”, imaćete mogućnost i pregleda iste:

   

                        

     Plaćanje se vrši popunavanjem Vaših podataka, svrhe uplate(kupovina na fts.rs). Naši podaci koji su potrebni su:

  Primalac- Beotek Group doo

  Aresa- Milutina Milankovica 130

  Br racuna- 265-1610310004473-85

  Kao poziv na broj unosite broj Vaše porudžbine dobijene u mailu.

   

                            

   

  NAPOMENA:

  Plaćanje uplatnicom možete realizovati regularnim unošenjem podataka za uplatu u aplikaciju Vaše banke ili fizičkom uplatom na bilo kom mestu za plaćanje. 
  Uplatu izvršavate tek nakon kontakta člana naše Online službe sa informacijom da možete izvršiti uplatu i u kom iznosu. Molimo Vas da uplatu na osnovu uplatnice ne izvršavate samoinicijativno čim je dobijete nakon kreiranja porudžbine, već  tek nakon našeg poziva. Isporuka porudžbina plaćenim “Na račun u banci” tj. uplatnicom se vrši u roku od 2-3 radna dana nakon izvršene uplate.
  Plaćanje uplatnicom možete realizovati regularnim unošenjem podataka za uplatu u aplikaciju Vaše banke ili fizičkom uplatom na bilo kom mestu za plaćanje.

   

  USLOVI I NAČIN PLAĆANJA FANATIK RIBOLOV RADNJI

   

  Proizvode koje želite da kupiti u FANATIK RIBOLOV prodavnici, možete platiti na više načina:

  1. Plaćanje gotovinom
  2. Plaćanje poklon karticom (vaučerom)
  3. Plaćanje platnim karticama 
  4. Plaćanje čekovima

   

  PLAĆANJE ČEKOVIMA

  U maloprodajnim objektima potrošačima se omogućava plaćanje robe čekovima građana na jednake rate. Broj dozvoljenih rate se određuje prema vrednosti kupljene robe i to na sledeći način:

  - do 6 rata: za iznose veće od 35.000,00 rsd, s tim da prva rata dospeva odmah po  izvršenoj kupovini a svaka sledeća na svakih 30 dana,

  - do 9 rata: za iznose veće od 50.000,00 rsd, s tim da prva rata dospeva odmah po  izvršenoj kupovini a svaka sledeća na svakih 30 dana,

  - do 12 rata: za iznose veće od 70.000,00 rsd, s tim da prva rata dospeva odmah po  izvršenoj kupovini a svaka sledeća na svakih 30 dana.

   

   

   

   

   


   

  Instrukcije za prodavca
  Iskoristi kupon za popust

  Sigurno pakovanje štapa

  Šta tražite?


  Popularne pretrage  Zander Game XT  Versus  Sunline  sensas  Hearty  Monarch dok  Arion  Akcija  

  Ohio 2 - 5cm Relax

  Nekome se dopalo i kupio je

  Ohio 2 - 5cm Relax

  10 minuta Iz Zemun