060 32 62 842 SHOP@FTS.RS
BESPLATNA DOSTAVA za porudžbine preko 5000rsd

Plaćanje platnim karticama

PLAĆANJE PLATNIM KARTICAMA

Prilikom Onine kupovine artikala iz naše ponude na sajtu www.fts.rs , imate mogućnost Online plaćanja platnim karticama u celokupnom iznosu:

 

Plaćanje platnim karticama

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Dina, Amex ili Maestro platnom karticom. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu Raiffaisen banke koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

 

 

Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke:

  1. Broj kartice
  2. Datum isteka
  3. CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice

 

*Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i Raiffausen banke, a Internet trgovac nema uvid u  podatke koji se razmenjuju.

Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko Fanatik ribolov e-shopa mora ispunjavati sledeće uslove:

  1. Korisnik mora imati otvoren korisnički nalog na fts.rs internet portalu
  2. Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini
  3. Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje

 

 

 

Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke Intesa, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

 

 

 

 

 

NAPOMENA: Prilikom uspešnog procesa kreiranja online porudžbine sa načinom plaćanja platnom karticom, Vaša sredstva se samo rezervišu. Tek nakon rezervacije robe na osnovu lagera za Vašu online porudžbinu, vrši se naplata rezervisanih sredstava u vrednosti robe koja je rezervisana za slanje. U slučaju da su prilikom kreiranja porudžbine rezervisana sredstva ali na žalost nemamo robu za slanje za Vašu porudžbinu, bićete kontaktirani od strane naše Online tima. Ukoliko u našoj ponudi ne alternativni artikal i odustanete od kupovine, sredstva se razrezervišu.

 

Uvek u svakom momentu možete dobiti pomoć našeg korisničkog centra putem telefona  060 32 62 842  ili putem mail-a shop@fts.rs.

Instrukcije za prodavca
Iskoristi kupon za popust

Sigurno pakovanje štapa

Šta tražite?


Popularne pretrage  Zander Game XT  Versus  Sunline  sensas  Hearty  Monarch dok  Arion  Akcija  

Tanta 1.5

Nekome se dopalo i kupio je

Tanta 1.5"-42mm Fish Up

10 minuta Iz Zemun