060 32 62 842 SHOP@FTS.RS
BESPLATNA DOSTAVA za porudžbine preko 5000rsd

Isporuka

USLOVI ISPORUKE

GDE SE ROBA ISPORUČUJE

Naručene artikle isporučujemo na teritoriji Republike Srbije, u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe PostExpress.

 

ROK ISPORUKE

Nakon što ste završili proces poručivanja klikom na dugme "Potvrdi", na svoju e-mail adresu, koju ste prijavili prilikom popunjavanja podataka, automatski ćete dobiti potvrdni mail o uspešnoj kupovini. Time je Vaša porudžbina ušla u proces obrade i slanja.

 

ISPORUKA NA KUĆNU ADRESU

Ukoliko ste selektovali uslugu regularne isporuke, isporuku možete očekivati u roku od 5 radnih dana (dani vikenda -subota i nedelja- se ne računaju)

 

PREUZIMANJE POŠILJKE

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju. 

 Ukoliko ste paket već platili platnom karticom, uplatnicom ili vaučerom, paket preuzimate odmah. 

 

 

CLICK & COLLECT

Click & Collect je poseban način isporuke. Ova pogodnost vam omogućava da na sajtu poručite proizvode koje želite, izvršite plaćanje onlajn i preuzmete svoj paket u Fanatik ribolov prodavnici. Ovakvim načinom isporuke možete da uštedite na troškovima dostave, a ujedno štedite i svoje vreme prilikom preuzimanja paketa u prodavnici. Vi sami birate u kom trenutku u toku radnog vremena prodavnice vam najviše odgovara da preuzmete svoj paket. 

 

CENA ISPORUKE

Cena isporuke za porudžbine veće od 5.000,00 din. je besplatna ukoliko je lakša od 2kg.  Za sve porudžbine čiji je račun manji od tog iznosa cena isporuke iznosi 450,00 din sa PDV-om. Cena isporuke može biti drugačije definisana u toku promotivnog perioda.

Isporuka se plaća prilikom preuzimanja pošiljke, direktno kuriru gotovinom.

Obaveštenje o ceni isporuke možete videti u korpi prilikom pregleda same korpe.

Obaveštenje o ceni isporuke će Vam stići i na e-mail prilikom uspešno obavljenog procesa poručivanja, zajedno sa specifikacijom porudžbine.

Instrukcije za prodavca
Iskoristi kupon za popust

Sigurno pakovanje štapa

Šta tražite?


Popularne pretrage  Zander Game XT  Versus  Sunline  sensas  Hearty  Monarch dok  Arion  Akcija  

Tanta 1.5

Nekome se dopalo i kupio je

Tanta 1.5"-42mm Fish Up

10 minuta Iz Zemun