060 32 62 842 SHOP@FTS.RS
BESPLATNA DOSTAVA za porudžbine preko 5000rsd

O nama

Kolege pre svega!!!

Prvo zelimo da Vam se zahvalimo što ste posetili našu stranicu kao i našu on-line prodavnicu.

Mi smo nastali više iz potrebe, a ne toliko iz želje. Potrebe da svim kolegama pružimo sve ono što valja i čega nema na našem tržištu. Budite uvereni da smo sve što se nalazi na našem sajtu isprobali na vodi, a na većinu stvari i sami pecamo dugi niz godina. Za Vas smo probrali najkvalitetnije što današnje tržište ima da ponudi. Koncept sa kojim smo rešili da krenemo je prepoznat od mnogih vodećih proizvodjača i zbog toga su isti rešili da upravo nama daju ekskluzivna zastupništva za njihove proizvode. Zbog tog poverenja koje nam je ukazano, a zbog poverenja koje želimo da izgradimo kod Vas, naših kolega, rešili smo da Vam ponudimo "price match" i garantujemo da u koliko na našem tržištu pronadjete jeftinije artikal koji i mi imamo u ponudi da ćete ga kod nas dobiti po istoj toj ceni.

U  budućnosti se želimo fokusirati i na očuvanje ribljeg fonda kako bi i Vi i mi mogli da uživamo u onome što najviše volimo, a o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni.

Za sve sugestije, pitanja, pohvale i kritike smo uvek dostupni za Vas i Vaše mišljenje nam je od izuzetnog značaja kako bi mogli da napredujemo mi kao i cela Srpska ribolovna scena.

 

Srećno i bistro na vodi!

Instrukcije za prodavca
Iskoristi kupon za popust

Sigurno pakovanje štapa

Šta tražite?


Popularne pretrage  Zander Game XT  Versus  Sunline  sensas  Hearty  Monarch dok  Arion  Akcija  

SIGLON FC 50m Sunline

Nekome se dopalo i kupio je

SIGLON FC 50m Sunline

10 minuta Iz Zemun