KONTAKT

Uvažene kolege,

sa ponosom želimo da objavimo da će naša mala radnja za ribolov biti na adresi Bulevar Milutina Milankovića 130 (ugao Milutina Milankovića i Omladinskih brigada).

Pratite nas..

Vaš Fanatik tim.

 

AS-tech Innovations in Fishing ekskluzivno samo na FTS.RS

AS-TECH oprema za ribolov 

AS-tech Innovations in Fishing postoji od 99-te godine i bavi se proizvodnjom i inovacijama opreme za ribolov. Proizvodi se rade od najkvalitetnijih materijala dostupnih na tržištu sa ispitivanjem istih i pre ulaska u proizvodnju. 70% artikala se radi komplet rucno uz proveru svakog pojedinačno.
Najprepoznatljiviji proizvod iz AS-tech-a su kopče i splitringovi izuzetne nosivosti i čvrstoće koji su se već nebrojeno puta dokazali u borbi sa velikim primercima riba.
Naše kolege i saradnici već godinama svojim ulovima dokazuju napisano i to je najveći dokaz kvaliteta, odnosa prema klijentu i proizvodu.
Dugi niz godina, nakon nebrojenih testova bez ijednog negativnog dojma na rekama Ebro Španija ,Po Italija, Mincio Italija ,Rona Francuska te mnogim drugim i stotinama ulovljenih somova preko dva metra, možemo se pohvaliti jednom od najizdržljivijih kopči na trzištu kao i splitringova koje su postale neizostavan deo svakog lovca na kapitalne primerke riba ...

kopce grupno small

As tech

O Hearty Rise-u.

  Hearty Rise je proizvodjač varaličarskih štapova sa Tajvana. Sam brend je veoma brzo stekao popularnost bez mnogo reklamiranja. Recept je veoma jednostavan: kvalitet bez presedana po dobrim cenama. Iskrena strategija se dokzala efektnom kod entuzijasta! Svako ko je probao da peca bar jednom sa ovim štapovima vrlo dobro zna o čemu pričamo. Sportski ribolov sa varaličarenjem je grana ribolova koju mi u FTS-u najviše volimo i preferimamo i slobodno možemo da kažemo da su Hearty Rise štapovi za pecanje sam vrh ponude na domaćem tržištu ribolovačke opreme.

Koriste se isključivo Japanske sirovine što uz najmodernije proizvodne pogone garantuje proizvod vrhunskog kvaliteta.

Kontaktirajte nas i uverite se i sami.

YGK premium Japanska struna za pecanje.

YGK    Ponosni smo što smo uspeli da dovedemo ovog vrhunskog Japanskog proizvodjača u Srbiju. Još jedan dokaz da ovo radimo zbog Vas jer smo zbog vaše želje i sugestija obezbedili vrhunski kvalitet do kog ste do sad dolazili teškom mukom.

    Mi verujemo da je YGK na svetskom nivou, u samom vrhu po kvalitetu kad se radi o upredenim strunama. Upredena struna ovog proizvodjača prolazi kroz detaljna ispitivanja, a najmoderniji dostupni materijali kao i najsavremenija tehnologija izrade garantuje sve ovo što navodimo. Ključna stavka koju svaki varaličar mora da ima je kvalitetna upredena struna i zbog toga nismo želeli da dovodimo kvalitetno neadekvatne strune već sam svetski vrh.

   Struna kao pribor za pecanje je deo koji je u direktnoj sprezi izmedju ribe i ribolovca i kao takva je najkritičniji deo opreme za ribolov (zajedno sa predvezom, kopčom i udicom), a kineske kopije kao i nekvalitetni proizvodi u mnogome povećavaju mogućnost kidanja i bega ribe.

   Rezervišite svoj primerak strune na vreme pozivom na 060/fanatic ili na naš mail shop@fts.rs

1 ygk gsoul x3 braid 12025062 0 1389606929000

O NAMA

Kolege pre svega!!!

Prvo zelimo da Vam se zahvalimo što ste posetili našu stranicu kao i našu on-line prodavnicu.

Mi smo nastali više iz potrebe, a ne toliko iz želje. Potrebe da svim kolegama pružimo sve ono što valja i čega nema na našem tržištu. Budite uvereni da smo sve što se nalazi na našem sajtu isprobali na vodi, a na većinu stvari i sami pecamo dug niz godina. Za Vas smo probrali najkvalitetnije što današnje tržište ima da ponudi. Koncept sa kojim smo rešili da krenemo je prepoznat od mnogih vodećih proizvodjača i zbog toga su isti rešili da upravo nama daju ekskluzivna zastupništva za njihove proizvode. Zbog tog poverenja koje nam je ukazano, a zbog poverenja koje želimo da izgradimo kod Vas, naših kolega, rešili smo da Vam ponudimo "price match" i garantujemo da u koliko na našem tržištu pronadjete jeftinije artikal koji i mi imamo u ponudi da ćete ga kod nas dobiti po istoj toj ceni.

U  budućnosti se želimo fokusirati i na očuvanje ribljeg fonda kako bi i Vi i mi mogli da uživamo u onome što najviše volimo, a o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni.

Za sve sugestije, pitanja, pohvale i kritike smo uvek dostupni za Vas i Vaše mišljenje nam je od izuzetnog značaja kako bi mogli da napredujemo mi kao i cela Srpska ribolovna scena.

Srećno i bistro na vodi!

 

Još članaka...

 • AS-tech
 • DECOY
 • Delalande
 • DEPS
 • ELPI
 • GUNKI
 • Hearty Rise
 • Jackall
 • Keitech
 • Megabass
 • Monarch Dok
 • O.S.P.
 • PEZON&MICHEL
 • Profiblinker
 • SENSAS
 • SHIMANO
 • YGK
Prev
Next