Pregled po kategorijama

Kolege pre svega!!!

Prvo zelimo da Vam se zahvalimo što ste posetili našu stranicu kao i našu on-line prodavnicu.

Mi smo nastali više iz potrebe, a ne toliko iz želje. Potrebe da svim kolegama pružimo sve ono što valja i čega nema na našem tržištu. Budite uvereni da smo sve što se nalazi na našem sajtu isprobali na vodi, a na većinu stvari i sami pecamo dug niz godina. Za Vas smo probrali najkvalitetnije što današnje tržište ima da ponudi. Koncept sa kojim smo rešili da krenemo je prepoznat od mnogih vodećih proizvodjača i zbog toga su isti rešili da upravo nama daju ekskluzivna zastupništva za njihove proizvode. Zbog tog poverenja koje nam je ukazano, a zbog poverenja koje želimo da izgradimo kod Vas, naših kolega, rešili smo da Vam ponudimo "price match" i garantujemo da u koliko na našem tržištu pronadjete jeftinije artikal koji i mi imamo u ponudi da ćete ga kod nas dobiti po istoj toj ceni.

U  budućnosti se želimo fokusirati i na očuvanje ribljeg fonda kako bi i Vi i mi mogli da uživamo u onome što najviše volimo, a o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni.

Za sve sugestije, pitanja, pohvale i kritike smo uvek dostupni za Vas i Vaše mišljenje nam je od izuzetnog značaja kako bi mogli da napredujemo mi kao i cela Srpska ribolovna scena.

Srećno i bistro na vodi!